ΙΔΡΥΤΙΚΗ - Κίνημα Εμβολιασμένων Εξαπατηθέντων Ελλήνων

Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ (ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ)
ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΩΝ
ΕΛΛΗΝΩΝ (ΕΜ.ΕΞ.ΕΛ.)

Σήμερα Κυριακή 22 Μαΐου 2022, ορμώμενοι από ιερή αγανάκτηση, από την αδικία και την ταλαιπωρία χιλιάδων συνανθρώπων μας, από τον τρόμο των τηλε-λοιμωξιολόγων και από το θάνατο που κυριαρχεί γύρω μας, καθώς διανύουμε ήδη το 3ο έτος της πανδημίας λόγω Covid 19, υψώνουμε φωνή διαμαρτυρίας και καταγγελίας 22 σημείων και καλούμε τον ελληνικό λαό, να στηρίξει θερμά αυτήν την προσπάθεια, αφού αφορά όλους τους Έλληνες!
Τα σημεία της διακήρυξής μας
 Όλοι εμείς…
1) Που ζούμε κάτω από καθεστώς τρόμου και καθημερινού ψυχικού προπηλακισμού, από τους τηλε-ειδικολόγους  των ΜΜΕ και τα καλοπληρωμένα παπαγαλάκια….
2) Που μας είπαν πως είμαστε «ψέκια»,  ψεκασμένοι, ακροδεξιοί, ακροαριστεροί, ανθέλληνες κλπ (αφορά τους μη εμβολιασμένους).
3) Που είμαστε συνεπείς πολίτες και που πρώτα πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας και αν έχουμε… ταΐζουμε και τα παιδιά μας!
4) Που είμαστε καλοί και υπάκουοι πολίτες και υπακούουμε στις συμβουλές των επίσημων ειδικών για τις συμβουλές για την πανδημία. (Τσιόρδας, Μαγιορκίνης, Βασιλακόπουλος κλπ).
5) Που θυμόμαστε με τρόμο στην αρχή της πανδημίας… τότε που οι ‘’ειδικοί’’ μας έφεραν τις πρώτες δόσεις του εμβολίου, με στρατιωτικά μηχανήματα και οπλισμένους σαν αστακούς στρατιώτες και πως το εμβόλιο είναι τόσο ειδικό, που θα πρέπει να διατηρείται σε ψύχη -70 βαθμούς Κελσίου.
6) Που πειστήκαμε και εμβολιαστήκαμε δις και τρις, για να αποκτήσουμε την ελευθερία μας, όπως κυβερνητικοί ισχυρίζονταν με στόμφο και σιγουριά αλλά τελικά… δεν την πήραμε!
7)  Που είδαμε… να ψηφίζεται στη βουλή άρον-άρον νομοσχέδιο για πλήρη νομική κάλυψη των υγειονομικών, που ανέλαβαν να προωθήσουν τα εμβόλια… για όλα όσα λένε και κάνουν και να τεθούν στο απυρόβλητο…
8) Που ακόμα κλαίμε τους δικούς μας ανθρώπους είτε από τα εμβόλια… είτε από τον covid και βλέπουμε καθημερινά να ''φεύγουν'' ξαφνικά και ανεξήγητα, άτομα που δεν είχαν προβλήματα υγείας και υποκείμενα νοσήματα και στα ΜΜΕ αναφέρονται  με τον νεολογισμό πως έπαθε «Ξαφνικίτιδα» ή «Έφυγε Ξαφνικά». Δεκάδες οι ημερήσιες αναφορές.
9) Που δεν πήραμε… ποτέ φάρμακα στη ζωή μας, γιατί προσέχαμε την υγεία και την διατροφή μας και σήμερα ως εμβολιασμένοι και τελικά νοσήσαντες από Covid O2, να διακινδυνεύει πλέον η ζωή μας και να είμαστε αναγκασμένοι να παίρνουμε καθημερινά πάνω από 10 διαφορετικά φάρμακα για να τις λεγόμενες επιπλοκές…
10) Εμείς, που κάποιοι καλοπληρωμένοι τηλεειδικοί, μας πίεσαν ψυχολογικά να κάνουμε τα εμβόλια για ‘’το καλό μας’’ και αισθανόμαστε πως μας χρησιμοποίησαν ως ανθρώπινα πειραματόζωα…
11) Που διαβάζουμε στον τύπο (χωρίς να διαψεύδονται) πως ο κ. Μαγιορκίνης πήρε πάνω από 15 εκατ.€, ο κ Βασιλακόπουλος 759 χιλιάδες € και άλλοι πολλοί διάφορα απίθανα ποσά… για τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους, ώστε να πιέσουν και πείσουν τον κόσμο, να κάνει τα μη δοκιμασμένα εμβόλια…
12) Που βλέπουμε παιδιά 7, 12, 20 ετών υγιέστατα να κάνουν εμβόλια και να καταρρέουν ξαφνικά και να χάνονται οι ζωές τους…
13) Που χωρίς να υπάρχει κανένα ιστορικό υποκείμενων νοσημάτων, να τρέχουμε πανικόβλητοι επί μακρόν σε πνευμονολόγους, ακτινολόγους, ωρυλά, καρδιολόγους, οφθαλμίατρους, δερματολόγους, γυναικολόγους και σε όλες τις άλλες ιατρικές ειδικότητες, ξοδεύοντας και τις τελευταίες πενιχρές οικονομίες μας ή ζητώντας χρήματα από συγγενείς και φίλους, για να ανταπεξέλθουμε στα ιατρικά έξοδα και τις εξετάσεις ως νοσήσαντες από τα εμβόλια.
14) Που είμαστε συνταξιούχοι και που μας επεβλήθη το αισχρό πρόστιμο των 100 ευρώ, γιατί αρνηθήκαμε τα εμβόλια του θανάτου, να μπουν στο κορμί μας.
15) Που βλέπουμε κάθε μέρα στα κοινωνικά δίκτυα το κλάμα και τον πόνο όλων αυτών που αποχαιρετούν τους εμβολισμένους δικούς του που έφυγαν «ξαφνικά».
16) Που είμαστε σοκαρισμένοι με ανθρώπους της διπλανής πόρτας, να «φουντάρουν» κάτω από την αφόρητη πίεση των «τηλεειδικών» και να δίνουν τέλος στη ζωή τους, πέφτοντας από μπαλκόνια...
17) Που πολλοί από εμάς… φτάσαμε στο χείλος της χαμού μας και βλέπουμε με άλλα μάτια ψυχής… αφού συνομιλήσαμε με τον ΘΑΝΑΤΟ και δεν τον φοβούμαστε πλέον.
18) Που έχουμε οικογένειες παιδιά, φίλους και συγγενείς και είμαστε αποφασισμένοι –μέχρι θανάτου- να τους προστατέψουμε, φτάνοντας τον αγώνα μέχρι τέλους!
19) Που αισθανόμαστε Εμβολιασμένοι Εξαπατημένοι Έλληνες από τα εμβόλια… που μας τρύπησαν και σακάτεψαν το ανοσοποιητικό μας σύστημα.
20) Όλοι εμείς, και είμαστε χιλιάδες και εκατομμύρια, υψώνουμε δυναμική φωνή διαμαρτυρίας και καταγγελίας βροντοφωνάζουμε: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ. ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ και ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ.
21) Όλοι μαζί, ως μια γροθιά κινούμαστε ομαδικά, με κάθε νόμιμο μέσο, προς κάθε κατεύθυνση, προς πάσα Αρχή και Εξουσία, να διεκδικήσουμε το δίκιο μας και την ηθική και οικονομική μας αποζημίωση, στα δικαστήρια όλης της Χώρας. Κι αν δεν υπάρχουν Δικαστές εις τας Αθήνας… υπάρχουν Δικαστές στο Βερολίνο –κατά τη γνωστή κρίση του Γερμανού μυλωνά που έψαχνε το δίκιο του- θα καταφύγουμε στα Διεθνή Δικαστήρια, συνεπικουρούμενοι από άλλα παρόμοια κινήματα, άλλων χωρών.
ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ!
Το θέμα μας είναι ΠΑΝΔΗΜΙΚΟ που σημαίνει αφορά παν Δήμο, παν Κράτος και Χώρα και τελικά όλο το ανθρώπινο γένος.
Κάποιοι… με σκοτεινά μυαλά και μισάνθρωποι, δηλώνουν –δίκην Θεού- πως θέλουν να λιγοστέψουν κατά μερικά εκατομμύρια –σε πρώτη φάση- τις ανθρώπινες ψυχές. Συντελούν γενοκτονία του ανθρώπινου γένους και το καταγγέλλουμε!
Κάποιοι… θα οδηγηθούν στα δικαστήρια της χώρας με ομαδικές αγωγές αποζημιώσεων και κάποιοι στα διεθνή δικαστήρια να λογοδοτήσουν ως ηθικοί και φυσικού αυτουργοί, που εν γνώσει τους, με δόλο και επ’ ωφελεία οικονομικού κέρδους, συνέργησαν ψύχραιμοι, και επί μακρόν, καταπατώντας όλο τον όρκο του Ιπποκράτη και κάθε έννοια δικαίου και σεβασμού ανθρώπινης ζωής και αναγκάζοντας εκατομμύρια συνανθρώπους μας, σε περιορισμό ελευθερίας και τελικά πολλούς στο θάνατο.
Έτσι θα κινηθούμε με ομαδικές αγωγές κατά παντός υπευθύνου με αγωγές αποζημιώσεων εκατομμυρίων, για όλους αυτούς που πλούτισαν παράνομα και αθέμιτα, πείθοντας το λαό να κάνει τα μη δοκιμασμένα εμβόλια των φαρμακευτικών εταιρειών, που για τους δικούς λόγους τα προωθούν ακόμη και σήμερα.
Στην παρούσα φάση, ξεκινάμε ως ένα κοινωνικό κίνημα διαμαρτυρίας και καταγγελίας και στη Α’ γενική συνέλευσή μας, θα καθορίσουμε την μετέπειτα πορεία μας… με ανοιχτό τον ορίζοντα και ο ένας Θεός ξέρει… που θα φτάσουμε!

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ
22 Μαΐου 2022
Η 7ΜΕΛΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Για το καταστατικό μας κάντε κλικ εδώ>>>

Γίνε μέλος του κινήματός μας
για να δυναμώσουμε τη φωνή, κάνοντας κλικ εδώ>>>


ΙΔΡΥΤΙΚΗ
Copyright kemexel - 2022
Επιστροφή στο περιεχόμενο