ΑΓΩΓΕΣ - Κίνημα Εμβολιασμένων Εξαπατηθέντων Ελλήνων

Μετάβαση στο περιεχόμενο
ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
(Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά)


Ναι, εγώ ο ίδιος
Όχι, συγγενικό μου πρόσωποΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
ΤΩΝ ΕΒΟΛΙΩΝ COVID-19 ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ

Χρειάστηκε ένας χρόνος οργάνωσης και συγκέντρωσης αποδεικτικών στοιχείων (έχουμε αρκετά) για να ξεκινήσουμε τις ομαδικές αγωγές εναντίον παντός υπευθύνου για τις σοβαρές παρενέργειες/βλάβες ή και θανάτους, που προήλθαν από το εμβολιασμό με τα θανατηφόρα εμβόλια Covid-19.
Στόχος μας είναι να συγκεντρωθούν σύντομα αιτήσεις των ενδιαφερομένων και με συντονισμό και νομικά επιχειρήματα να γίνει η κατάθεσή τους στα κατά τόπους πρωτοδικεία.
ΟΔΗΓΙΕΣ:
1. Δικαίωμα υποβολής της φόρμας έχει κάθε Έλληνας της επικράτειας, που αποδεδειγμένα έχει υποστεί σοβαρή βλάβη (βλάβες) από τα εμβόλια Covid-19
2. Επίσης, δικαίωμα υποβολής έχει και όποιος είναι γονέας ή κηδεμόνας παιδιού ή αδελφός ή συγγενής έχει που αποδειγμένα έχει υποστεί σοβαρή βλάβη από παρενέργεια εμβολίων ή χαρακτηρίστηκε ως ξαφνικός θάνατος και προήλθε μετά τον εμβολιασμό.
3. Όλα τα στοιχεία που θα μας στείλετε τα θεωρούμε απόλυτα εμπιστευτικά και σε καμία περίπτωση δεν θα δοθούν προς τρίτους ή θα ανακοινωθούν στα έντυπα ή ηλεκτρονικα ΜΜΕ.
4. Συμπληρώσετε τη διπλανή φόρμα ενδιαφέροντος και το νομικό μας τμήμα θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται.


Copyright kemexel - 2022
Επιστροφή στο περιεχόμενο